Snijd het konijn in stukken, wrijf die in met zout en peper en braad ze
aan in de hete boter.
Maak balletjes van het saucijzenvlees, het ei, de lever, 2 fijngesneden
uien, de fijngesneden ham en de knoflook uit de pers.
Voeg ze bij de stukken konijn en laat ze mee bruin worden.
Giet de wat verwarmde cognac bij het konijn, flambeer die en blus met de
witte wijn, vermengd met de warme bouillon.
Voeg de grofgesneden winterwortel en de in ringen gesneden ui erbij en
laat alles ± 2 uur sudderen.
Schik de stukken konijn en de balletjes op een voorverwarmde schotel.
Zeef de saus, kook haar iets in en bind haar daarna met de beurre
manié.
Roer de zure room erdoor en giet de saus over het gerecht.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |